Hvad vil I helst læse om?

Hvad vil du helst læse om på renecnielsen.com?
Hvad vil du helst læse om på renecnielsen.com?

Min spørgeskemaundersøgelse er godt undervejs. Dog vil jeg sige, at hvis du endnu ikke har svaret på den, vil jeg meget gerne have dine svar. Dem, der allerede har svaret, har brugt mellem 0:44 og 4:12 på at besvare det. De flestes besvarelser har taget ca. 2 minutter. Det har du rent faktisk også tid til (det var en servicemeddelelse).I vil altså helst læse om sociale medier. Og det er jo heldigvis gode tider for sociale medier. Jeg tror derfor, at jeg vil hive fat i testiklerne på det relancerede kforum, relancerede Soundvenue og nylancerede ibikecph ganske snart. Om jeg kan være upartisk nu da alle tre netværk er kreeret af folk, jeg kender? You betcha 🙂

Jeg har dog endnu ikke rigtig fået dannet mig et indtryk af nogen af dem endnu. Men jeg skal nok. It’s part of the job.

Scroll to Top