Categories
In Danish

Spørgeskema #1

Jeg roder med en masse forskellige ting i øjeblikket – herunder en spørgeskemaundersøgelse på jobbet. Men nu er der også en her på renecnielsen.com. Og jeg vil meget gerne, at du deltager. Det handler om dig og renecnielsen.com. Det er helt ufarligt. Du er helt vildt anonym og alt muligt. Og det er gratis. Og så tager det op mod to (2) minutter. Det er jo ikke meget. Og du gør mig så satans glad.

Resultaterne vil selvfølgelig blive formidlet ganske snart.


Du får karma og fri kaffe hele vejen herfra og til julemandens slot, hvor prinsessen bor. I en fangekælder sammen med Herodes fra Pilatus og fyrretyve dværge.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Spørgeskema #1”

Comments are closed.