Pointing it out graphically

·

·

Jeg hader, at jeg kommer til at fokusere på lækkerhed frem for indhold, når jeg laver PowerPoints (eller OmniGraffles eller SlideRockets eller whatever). Mest fordi jeg er stinkende ringe til at gøre det lækkert. Dernæst fordi jeg generelt synes, at den pædagogiske gevinst af lækkerhed i slideshows er overvurderet (vi taler ikke om feature-richness og dreje rundtness, men egentlig og cool lækkerhed).

Sidst synes jeg egentlig bare, at det er nederen at stå med et slideshow uden vægtigt indhold. Især fordi jeg egentlig oftest har et eller andet på hjerte, som derved ikke kommer frem. Det får mig til at føle mig så konsulentet varmluftsagtig. Og jojo, bevares, vederstyggelige lille satan-du, jeg er måske nok hvad jeg spiser. Eller får løn for. Men for snøvsen, hvor er det totalt anti-opperen alligevel.

Huskeregler til ego:

  1. At have et budskab er vigtigst
  2. Forklaringen af budskabet er vigtig
  3. Lækkerhed er knap så vigtig
  4. Kan du så forstå det, Marianne!


%d bloggers like this: