Ændringer på renecnielsen.com

Der er sket nogle ting på det seneste på renecnielsen.com. Roundup.

Design
Mest åbenlyst er der igen nyt design. Igen har jeg alle mulige lækre intentioner om rent faktisk selv at gøre noget ved det på et tidspunkt. Men lad os nu se. (Hat tip: Stardust).

Lifestream
En anden væsentlig ting er, at jeg har lavet mig en lifestream. En lifestream er en strøm af indhold, man kreerer rundt omkring på nettet. Der kan du se, hvad jeg blidt har strøet hen over the interwebs de seneste 10 dage. (Hat tip: RSS Stream).

Blogroll
Derudover er jeg kommet i tanke om at hive min blogroll frem igen. Det vil sige, at du nu igen kan få et meget kort bud på en række blogs, der er værd at læse (Bloggers by Choice). Derudover en link-liste over de steder, jeg kan findes på nettet (Ego anderswo). De to link-lister kan du se nederst i højre side på alle sider.

Videokommentarer
Jeg har også givet dig mulighed for at lægge en videokommentar til indlæg. Mit bud er, at det ikke bliver brugt de næste på måneder, og så hiver jeg det ned igen. Men det kunne skisme være cool. (Hat tip: Interactive Video).

Database
Jeg har også rodet lidt rundt med databasen. Det skulle gerne resultere i en hurtigere blog. Og så har jeg sat den til at optimere og lave backups af selvsamme database hver dag. Det kunne jeg sagtens gå hen og blive glad for. (Hat tip: WP-DBManager).

Cache
Jeg har igen slået extreme-caching til, hvilket ligeledes gerne skulle speede siden lidt op. (Hat tip: WP Super Cache).

7 thoughts on “Ændringer på renecnielsen.com”

 1. Hurra! Jeg ælsker denne tema. Jeg foretrækker WP temaer der validerer, og der er, så vidt jeg ved, kun 2 designer der fokuserer på dette. Den ene lavede min blog tema (Mike Cherim), den anden er Tommaso Baldovino – far til denne design.
  Mvh, en accessibility lover… 😉

  renecnielsen.com-anbefaling: Læs Karens seneste blogindlæg, Leading Virtual Teams in the Age of Complexity.

 2. Alexander Stevens forkuserer på det. Andy Scelton og Scott Wallick, som har lavet Sandbox, går også op i det. Lige som mange andre. Men få får det til at se så pænt ud som Tommaso Baldovino og Mike Cherim, det er jeg enig med dig i 🙂

 3. Rigtigt flot design, som jeg da godt kunne tænke mig at se på egen blog 🙂 Er det muligt at hente en dansk “sprogpakke” til den – og i så fald ved du hvor?

  Venligst
  Michael

Comments are closed.

Scroll to Top