In Danish

Live Station er det nye Zattoo

Zattoo synes nu pludselig, at god kvalitet er en dyd. De er med andre ord hermed en betalingsservice. Ergo er jeg og en god håndfuld andre ude efter en anden service, der gratis kan give os tv i whatever kvalitet. Enters Livestation. Live Station har flere kanaler end Zattoo. Live Station tilbyder brugerne at submitte kanaler. Live Station er i det hele taget den åbne bror. Ofte i dårligere kvalitet, bevares. Men det er tv. Og det er gratis (altså, udover medielicensen, som vi jo alle betaler med glæde).

Men altså. Live Station er din nye ven. Krammer både Windows og Mac OS X.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Spar dine kræfter, hvis du ikke har en mac/intel. Programmet er ikke til mac osx på ppc.

  2. Korrekt. Det havde jeg ikke lige overvejet. Men: “At present, you’ll need an Intel Mac running OSX Tiger 10.4 or Leopard 10.5.”

  3. Zattoo vil heller ikke vise danske kanaler til udlandet – jeg krydser fingre for Live Station (og glæder mig til jeg kommer hjem fra arbejde).

Comments are closed.

%d bloggers like this: