Categories
In Danish

Pærer

Jeg prøver i øjeblikket at vænne mig til at spise pærer oppefra-og-ned i stedet for rundt-om-huset som et æble.

Jeg er ikke særlig god til det.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

6 replies on “Pærer”

Så skulle du bare prøve bottom-up tilgangen på pærerne. DEN er svær. Hvad gør du egentlig, når du når til huset med oppefra-og-ned metoden? Æder det?

Nå, et eller andet siger mig, at jeg er i færd med at overspringshandle…ses!

Er der kernehus i pærer? Jeg troede netop, at folk spiste dem oppefra-og-ned, fordi der ikke er et. Men hvad ved jeg, jeg har måttet opgive ævred hver gang indtil videre…

Sidst jeg spiste en pære var der i hvert fald noget i midten, der var ret harsk og knaste lidt mellem tænderne. Ved ikke om det var et kernehus. For tiden bliver det mest til indiske mangofrugter, og de er lækre!

Comments are closed.