Kinesisk æske-emme

Meme, undskyld.

Emme siger, at jeg skriver, at Martin er ked, fordi jeg skriver (altså, Emme siger det, fordi jeg skriver det, Martin er ikke ked, fordi jeg skriver det), at Martin skriver, at Rune skriver, at Martin siger at brugerne skal styre bibliotekerne. Det er for så vidt rigtigt. Altså at Martin siger, at Rune siger det. Og at jeg sagde det. Ikke at brugerne skal styre bibliotekerne, forstås. Jeg forstår dog blot ikke hendes kritik af min bibliotekarkritik. Hvordan er cool og kedelig forskellig fra nørdet?

UPDATE 15:49: Emme har brug for hjælp til at forstå det komplekse i mennesket. Jo, man kan godt være både kedelig og cool samtidig. Faktisk hører det ganske godt sammen. Og nej, at en stor del af befolkningen ganske givet vil finde bibliotekarerne kedelige, gør dem ikke mindre cool. Og jeg tror endda, at mange af de mennesker, der kommer på bibliotekerne og som finder bibliotekarerne kedelige, sætter stor pris på deres nørdethed og finder det ret cool. Nørdethed er oftest cool, men også ofte en kedelighedsfaktor for personer, der ikke deler lidenskaben. Lidenskab er ikke lig med spændende fremlægning.

UPDATE 16:33: Uuuuuhhh, Emme. Coolness må på ingen måde forveksles med blingbling. Tværtimod. Coolness er mangt og meget, men oftest en tilbagelænet alvidenhed (ikke at forveksle med bedrevidenhed). Det er det at have styr på lortet uden at fremhæve sig selv. Hvis man gør det, prøver man på at være cool, og så er man fucked. Eller rockstjerne. Nyttig, relevant og rationel er den kedelige del, men måden man håndterer det på, er coolnes (hvis man håndterer det på en fed/sej/overskudsagtig måde, vel at mærke).

6 thoughts on “Kinesisk æske-emme”

  1. Fnidder? Næææ du, det er langt mere og bedre (og højere for at det ikke skal være løgn). Og Mygdal er spot on. Inerti er det ny indignation. Forvent en bølge af inertiindlæg i den danske blogosfære 🙂

  2. Desværre kom jeg til at slå inertien ihjel. Undskyld.

    Desuden er René og jeg ikke RIGTIG kolleger, kun på sådan en firma-incestuøs måde. Hvilket er meget bedre.

Comments are closed.

Scroll to Top