Hør Radioheads nye album … nu!

·

·

Radioheads nye album “In Rainbows” udkommer allerede den 10. oktober (dvs. om meget få dage), hvor man kan downloade det for lige nøjagtig den pris, man har lyst til at betale. Det er jo potentielt en ret god deal. Når albummet for alvor udkommer i december, er det derimod en samlepakke med dobbelt-cd og vinyl, der bliver langet over disken. For 40 pund. For fans, med andre ord.

NME har dog været så pokkers arbejdsomme at give os en forsmag på albummet ved at støve YouTube-klip op fra en række live-koncerter, hvor Radiohead har givet smagsprøver på numrene. Læs også en hel masse godt hos Oschlag.

Tror jeg, at de kommer til at tjene mange flere penge på denne måde end den klassiske distribueringsstrategi? Ja, det gør jeg.

Synes jeg, at det giver langt bedre karma at gøre det på denne måde? Ja, det synes jeg.

Synes jeg nu at Radiohead er endnu mere cool end tidligere? Hell yeah!


%d bloggers like this: