Goose, Geese, Gas

Til den af dig, der ikke er så heldig at være på Roskilde Festival, er der godter at hente helt ude i cyberspace. Du er jo desværre ikke så heldig at få lov til at opleve elektrorockerene fra Goose. Jeg kendte dem ikke før de kom på Roskildes plakat, men jeg har skamlyttet dem siden. Damn, hvor er de fede!

De spiller lørdag aften klokken 22:00 her i Roskilde, men dagen før (det vil sige i morgen, tumpe) spiller de på hjemmebane i Belgien. Og det live-streames her på dit internet. Igen er det Fabchannel, der har en god koncert på programmet.

En god lille forsmag er titelnummeret “Bring It On” fra deres vistnok eneste album:

2 thoughts on “Goose, Geese, Gas”

  1. goose er rigtig fede! jeg har en belgisk ven som heldigvis havde introduceret mig til dem for noget tid siden. fantastisk at de kom på roskilde – og skulle spille på pavillion… havde efterhånden bygget en.. øh, fanatisme op, så det var bare great!
    mødte nogle belgiere til koncerten… herligt. elsker at snakke om belgisk musik. ja tak. de havde vist også gået i skole med nogle af dem, hehe.

  2. Det lyder sgu da cool. Jeg kender et par stykker som nørder den ret kraftigt med belgisk musik, men jeg kan aldrig huske, hvad de fortæller, så jeg har droppet at tage snakken med dem.

    Men ja, Goose var røvfede på Ros – håber de snart kigger forbi DK igen.

Comments are closed.

Scroll to Top