Categories
In Danish

Socialdemokraternes partikontor besat

Politiken fortæller mig, at Socialdemokraternes partikontor er besat. Hvad der er mest spændende, er, at min ven Peter Strauss befinder sig derinde og udtaler: “Vi har ikke inviteret nogen indenfor til at blive. Men det er godt at se unge, der protesterer uden at sætte byen i brand. Nu må vi se, hvad der sker”. Han viser desuden, hvorfor private blogs også holder. Han skriver nemlig om det og bringer billeder indefra i sit indlæg “… og så er vi besat“.

Hold ud Strauss og spis et stykke kage for mig 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.