De bedste albums i 2006

·

·

Året i år har været lige nøjagtig lige så lidt actionpræget som plejehjemmets julestue. Jeg har derfor ikke en helt masse at gøre staus over. Desuden har jeg ingen planer om at opfinde nytårsforsæt, så lidt gammel nytårsvin på nye flasker i stedet.
Lydhoer.dk havde vi for et par uger siden en forumtråd om de bedste albums i 2006. Jeg har lige taget et kig på min egen liste igen, og jeg er vel egentlig stadig ret enig med mig.

  1. Arctic Monkeys: “Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not”
  2. Clap Your Hands Say Yeah: “Clap Your Hands Say Yeah” (udkom egentlig i 2005 i USA)
  3. The Knife: “Silent Shout”
  4. Hot Chip: “The Warning”
  5. Gnarls Barkley: “St. Elsewhere”
  6. The Streets: “The Hardest Way to Make an Easy Living”
  7. Morrissey: “Ringleader of the Tormentors”
  8. Cassius: “15 Again”
  9. Gotan Project: “Lunático”
  10. Zero 7: “The Garden”

Om jeg kommer til at høre ret meget af det i aften, ved jeg ikke. Jeg skal til Damernes Nytårsfest (hov, der var jo forresten noget nyt i år. Jeg er blevet pigernes ven!), men deres musiksmag skal man absolut ikke kimse ad. Altid. Men om ovenstående albums er en del af musiksamlingen hos festinitiatoren, ved jeg absolut intet om.

Desværre har jeg andendagstømmermænd efter en supergod herreaften i forgårs, så mit festabegen (svært ord at læse, ikke?) skal vist nurses lidt før afgang. Men ellers ved jeg, at D’damer nok skal få undertegnede i skødet stødet. Eller noget.

Slesvig 2007?


%d bloggers like this: