Best of … renecnielsen.com

De kloge blogfolk derude siger, at det er en god idé at have en “Best of..”. Jeg skal derfor have jeres hjælp derude, cyberhomies (og allerhelst en masse physikahomies også).

Mine bedste (mindst dårlige) indlæg? Hjælp mig. Bloggen er lige nu 3 år og 117 dage gammel og jeg har skrevet 537 indlæg. Det kan selvfølgelig godt give problemer på overbliksfronten, men tænk så på de nytilkommere, der trods alt er. Hvis du hjælper mig lidt på vej, kan jeg nok selv finde selve indlægget…

Anyone?

9 thoughts on “Best of … renecnielsen.com”

 1. Puha, den er straks værre. Anstrengelsens sved pipler ud af min skal, for hvornår har du skrevet noget godt? Hmmm…..Hvornår, hvornår, hvornår?
  Ej, det er bare pjat!

  Hvis jeg skal komme med et bud til en liret Best of-udgivelse med denne blog, vil jeg mene, at indlægget fra din fødselsdag skal med. Der hvor du meget detaljeret beskriver en dags forløb i dit liv. Jeg kan især godt lide skriverier med øje for detaljerne ved situationer og mennesker. Faktisk kan de bedste detaljebeskrivelser være om helt ordinære dagligdags-ting. Og det lykkedes dig vist meget godt den dag. Indlægget kom på bloggen omkring din fødselsdag, så jeg håber virkelig, at du kan huske, hvornår det var.

  Kommer der også en Absolute Shevy, man kan danse til, nu hvor julefrokosterne snart skydes igang?

 2. Sørme om ikke jeg fandt det. Jeg gættede kun en enkelt dag ved siden af… Dit valg er hermed tilføjet listen.

  Albummet kommer til at stå sammen med de andre juleopsamlinger (jeg starter ved “Absolute Shevy 37” for ikke at vække opsigt).

  Tracklisten bliver udgivet her, når vi har fundet lidt flere godter fra posen. Jeg har selv et par indlæg i tankerne, men i demokratiets navn må jeg hellere lige holde lidt på dem.

 3. “Hvor er Betonen?”, skrevet, eller ihvertfald posted den 2, september det herrens år 2006 er en lille godte. Hverdags beskrivelser og humor krydret med Pixel er lige mig.
  Første single fra Absolute Shevy?

 4. Godt bud. Det havde jeg selv helt glemt, det indlæg (hvilket også viser sig i mine manglende svar i kommentarerne!). Det er hermed tilføjet.

  Første single kommer helt an på, hvilke indlæg, der kommer med. Indtil videre er en af favoritterne club-klassikeren “Tada Blabla Makes Sense In My World!” med dance-dronningen Antispin. Men det kræver selvklart, at historiens sorteste kommentartråd opnår optagelse på opsamlingen – på trods af selve indlæggets forholdsvise ligegyldighed…

 5. “Til højre ad Ch. d’Ixelles, derefter til venstre gennem helvede!” og “SÃ¥ er den gal igen!”. Begge morsomme, begge klassiskere.
  Uh, og sÃ¥ skal du selvfølgelig have noget med hende paranoia-psykopaten, du ved, hende med paralleluniverserne – kæmpe grineren 😀

 6. Vanvittigt god hukommelse du har der! Ixelles-Manchester-turen og Karen Jespersen-svineren er efterhånden nogle gamle sjovere. De er tilføjet sammen med Antispins entré på shevyscenen 🙂

 7. Der tegner sig et billede af, at du rent faktisk har produceret ikke ubetydelige mængder af læsbart materiale.
  Hvis jeg skulle lave en Best Of, svarer det sådan cirka til, at udgive en Best Of lige efter et debut album. Men det er jo jul, så alle kneb gælder. Spørg bare Amin og David Owe. HRRAAAK PøJ!

 8. @anonyme Lene Marie og Shevy: En paranoia psykopat er en paranoid karakterafviger, en kyniker. Det er det sidste nogen kan beskylde mig for. Den betegnelse må dække over eget fantasifoster.

  Mine angreb skyldes det faktum, at jeg rent faktisk terroriseres med ulovlig overvågning af perverse svin, som dyrker en fantasiverden, som ikke eksisterer, men som de forsøger, at fastholde og endda forventer, at jeg skal stå model til med tildelt rolle. De er psykopater, ikke jeg.

 9. @Smøffer: Det skulle da nu sagtens være muligt at finde en masse godter blandt dine indlæg. Det handler jo ikke om antallet af indlæg, men om kvaliteten. Du har jo haft masser af hits.

  @Antispin: Selvklart. Den diskussion har vi haft før, og lad mig da bare lige for en kort bemærkning samle handsken op igen. At angribe mig af ovenstående grunde giver ingen mening. Jeg er ganske givet et perverst svin (og tak for det), men jeg har en andre ting at tage mig til end at overvåge dig (hvem du så end er).

  Med andre ord. Ret dit skyts mod disse overordentligt fydaføjede mennesker – ikke mod mig.

Comments are closed.

Scroll to Top