Tillad mig at være trodsig

Jesper Koch Olsen har været så venlig at berette om problemer med venskabet mellem Internet Explorer 6.02 og mit nye tema. øv, hvor er Microsofts enegang irriterende. Han var endda så venlig at sende et par screendumps med, så jeg rent faktisk kunne se, hvor skidt det var.

Damnit.

Jeg er nu blevet trodsig. Væk er lækre plugins, lækkert design and what have you. Plain Old Skool fra shevys mørkekammer. Hvis IE ikke kan æde dette design, så tror jeg, jeg boykotter internettet.

Postscriptum: Regn med, at jeg snart bliver træt af det nuværende ikke-design… 😉

8 thoughts on “Tillad mig at være trodsig”

 1. Du skal da ikke skamme dig over at være god til indretning og feng shui. Det gik da også ok for Daniel fra Korsbæk.

 2. Det behøver du skam ikke. Den startede nu med at virke, men da jeg skulle lege lidt med modul-løsningen, som dette tema arbejder med, gik noget galt.

  Det er hurtigt løst, tror jeg… 🙂

 3. Men hovsa, “ikke-designet” blev væk!

  Der var nu ellers noget dejligt og ægte nørdet over det. Du ved, noget der signalerer: “Hey du, jeg bruger sgu ikke tid på overflødigt design-lir! Det er jo ikke andet end overflade. Næh du, det der tæller er indholdet og kodningen.”

 4. Du kan jo altid smide en linje ind der tjekker om folk bruger IE, og hvis de gør skrive “Brug en af følgende browsers hvis du vil bruge min side.” og så linke til dem.

  Hvis folk vil se den må de bare bruge IE. Førdig.

 5. @Nicolai: Præcis. Fokus på indhold underminerer jo min blog fuldstændigt. Det var en nødvendighed at hive lir og legestue frem igen! 😉

  @Morten: Jeg har også overvejet det. Jeg havde på et tidspunkt denne hersens orange “Too Cool for IE”-dims, men den hjalp ikke en hujende bæ. Andelen af Explorative var fast. Mine læsere er ikke åbne for læring, med andre ord 😉

Comments are closed.

Scroll to Top