Internet Explorer 7 er din værste fjende

·

·

Eller min, om man vil. Som Peter så venligt nævnte allerede den 21. september, så deler mit Flower Power-tema ikke ligefrem venindehønsering med Internet Exploder 7. I dag oprandt dagen så, hvor det blev et problem. Henrik Buchwald forsøgte at kigge forbi renecnielsen.com, men kunne ikke se andet end noget forvirret, forvirrende og brunt.

Jeg er derfor gået tilbage til mit gamle tema for en kort stund (hvis alt går vel). En del ting virker ikke, jeg læser ikke det, der står, jeg læser osv. Too bad. Men indlæggene kan læses af alle – og så er alt det udenomslir jo ikke helt så vigtigt.

Håber at brunt igen snart bliver indført! Brunt er jo, som vi alle ved, vor tids svar på opfindelsen af hjulet.

UPDATE 02/11/06 03:01: Nu er alle vist lykkelige og brune igen!


%d bloggers like this: