Internet Explorer 7 er din værste fjende

Eller min, om man vil. Som Peter så venligt nævnte allerede den 21. september, så deler mit Flower Power-tema ikke ligefrem venindehønsering med Internet Exploder 7. I dag oprandt dagen så, hvor det blev et problem. Henrik Buchwald forsøgte at kigge forbi renecnielsen.com, men kunne ikke se andet end noget forvirret, forvirrende og brunt.

Jeg er derfor gået tilbage til mit gamle tema for en kort stund (hvis alt går vel). En del ting virker ikke, jeg læser ikke det, der står, jeg læser osv. Too bad. Men indlæggene kan læses af alle – og så er alt det udenomslir jo ikke helt så vigtigt.

Håber at brunt igen snart bliver indført! Brunt er jo, som vi alle ved, vor tids svar på opfindelsen af hjulet.

UPDATE 02/11/06 03:01: Nu er alle vist lykkelige og brune igen!


Posted

in

by

Comments

12 responses to “Internet Explorer 7 er din værste fjende”

 1. Maltesen avatar

  IE burde ganske enkelt blive forbudt for alle som bruger nettet til noget seriøst 😉

 2. Ricco avatar

  IE er for browsere hvad pesten var for Europa nogle hundrede år tilbage. Men på den anden side set, så er (var?) det brune tema også noget bæ. Det var alt for sløvt og tungt, og det er ikke det, de unge de vil ha’.

 3. Jan avatar

  Køre IE7 igennem Acid2-testen, så har du hurtigt et svar på hvor meget IE7 sutter. Men, men, men… Mon ikke også der er en enkelt fejl eller to i layoutet i dit gamle tema ;).

 4. René avatar

  @Maltesen: Absolut!

  @Ricco: Det brune var så ganske korrekt meget tungt, men det kunne bære det. Tungheden i det brune tema er lige så nødvendig som et tungt lag røg på et af de brune værtshuse.

  Jan: Heeeeeelt sikkert. Det var jo nærmest spækket af fejl, men vises nu alligevel rigtig fint standardfølgerne.

 5. Jan avatar

  Jeg tror også kun at det er Opera der kan vise siden ordentlig… I hvert fald sidst jeg kiggede nærmere på det… FF2 er lige så tæt på, som IE7 er langt fra :p.

 6. René avatar

  Jeg har i hvert fald ikke oplevet problemer med FireFox og Opera…

 7. Jan avatar

  … og dette leder os tilbage til Maltesen’s første indlæg 😉

 8. René avatar

  Præcis! 🙂

 9. Ricco avatar

  Rene: Tungt, ja, men mere “tungt” som i “jeg spiste to kilo mombasa-gryde med ris til aften” tungt.

 10. René avatar

  Nam!

  Og nu, let sofaunderholdning på TV2…

 11. Maltesen avatar

  Sofaunderholdning for mig i aften består af Terminator I og Terminator – Judgtment Day i forlænget udgave på knapt 3 timer…

 12. René avatar

  Hehe. Nåjaja. Det er jo helt fint. Det var nu ment i versionen: “efter-to-kilo-mombasa-gryde-kan-jeg-kun-holde-ud-at-ligge-på-sofaen-og-se-latterlig-underholdning”. Jeg kunne selv drømme om at sidde og glo TV2-underholdning.

  Men Terminator er cool.