Categories
In Danish

Internet Explorer 7 er din værste fjende

Eller min, om man vil. Som Peter så venligt nævnte allerede den 21. september, så deler mit Flower Power-tema ikke ligefrem venindehønsering med Internet Exploder 7. I dag oprandt dagen så, hvor det blev et problem. Henrik Buchwald forsøgte at kigge forbi renecnielsen.com, men kunne ikke se andet end noget forvirret, forvirrende og brunt.

Jeg er derfor gået tilbage til mit gamle tema for en kort stund (hvis alt går vel). En del ting virker ikke, jeg læser ikke det, der står, jeg læser osv. Too bad. Men indlæggene kan læses af alle – og så er alt det udenomslir jo ikke helt så vigtigt.

Håber at brunt igen snart bliver indført! Brunt er jo, som vi alle ved, vor tids svar på opfindelsen af hjulet.

UPDATE 02/11/06 03:01: Nu er alle vist lykkelige og brune igen!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

12 replies on “Internet Explorer 7 er din værste fjende”

IE er for browsere hvad pesten var for Europa nogle hundrede år tilbage. Men på den anden side set, så er (var?) det brune tema også noget bæ. Det var alt for sløvt og tungt, og det er ikke det, de unge de vil ha’.

Køre IE7 igennem Acid2-testen, så har du hurtigt et svar på hvor meget IE7 sutter. Men, men, men… Mon ikke også der er en enkelt fejl eller to i layoutet i dit gamle tema ;).

@Maltesen: Absolut!

@Ricco: Det brune var så ganske korrekt meget tungt, men det kunne bære det. Tungheden i det brune tema er lige så nødvendig som et tungt lag røg på et af de brune værtshuse.

Jan: Heeeeeelt sikkert. Det var jo nærmest spækket af fejl, men vises nu alligevel rigtig fint standardfølgerne.

Jeg tror også kun at det er Opera der kan vise siden ordentlig… I hvert fald sidst jeg kiggede nærmere på det… FF2 er lige så tæt på, som IE7 er langt fra :p.

Hehe. Nåjaja. Det er jo helt fint. Det var nu ment i versionen: “efter-to-kilo-mombasa-gryde-kan-jeg-kun-holde-ud-at-ligge-på-sofaen-og-se-latterlig-underholdning”. Jeg kunne selv drømme om at sidde og glo TV2-underholdning.

Men Terminator er cool.

Comments are closed.