Hvor’ du fra?

·

·

Det er altså pinligt. Jeg ved godt, at jeg ikke engang kan finde ud af at tale min egen dialekt, selv om jeg giver den fuld gas og forsøger. Men at jeg kan klare mig usandsynligt dårligt i en test i jysk, det er altså pinligt. Og når jeg siger usandsynligt dårligt, så mener jeg det. Med tre svarmuligheder til hvert af de 13 spørgsmål burde jeg være i stand til at svare rigtigt på en tredjedel, dvs. at jeg skulle have mindst fire rigtige.

Jeg havde én rigtig. Jeps, én. Og det var et skud, for jeg vil godt indrømme, at jeg ikke vidste, hvad esbjerggenserne mente med “det hesker”. Og jeg har også glemt det igen. Men jeg havde ret.

Jeg havde til gengæld regnet med, at jeg vidste hvad fræevorn (thybomål) betød, for det ord har jeg hørt før. Det vidste jeg ikke.

Tak til Line på Blogbogstaver.


%d bloggers like this: