De Gamles Samfund

·

·

Hvorfor er det nu lige, at DF hele tiden vil have mere til de gamle (ældre, I know)? Det er helt fint med mig, at de skal have bedre mad, flere bade, renere tøj og hjem, mere plads, flere lommepenge til endnu flere Evers Flødetabletter og alt muligt andet. Men jeg er forarget over – og sikker på, at det er efter pres fra DF – at TV2 Charlie først så dagens lys, og nu … nu … jeg dirrer så meget af harme, at jeg næsten ikke kan sige det … nu kommer både Cliff Richards og Lionel Richie til landet!

Og nej, jeg gider ikke høre på, at det er synd for Lionel at blive sat i bås med Cliff og alt det der. Det er ikke godt. Det er ikke fedt. Og Danmark følger da overhovedet ikke med på globaliserings- og forandringsbølgerne. Cliff??? Lionel??? Christ!!!

Disclaimer: Endnu engang vil jeg gerne gøre den fra blogbot kommende læser opmærksom på, at jeg er udstyret med et ret overvældende ironi-gen, så forvent ikke – på grund af ovenstående – at jeg saboterer koncerter og hader De ældre. Nææ nej, jeg hygger bare. Det er slet ikke så slemt ment, som det er skrevet. Men kender I ikke det der med, at man kommer til at skrive noget, før man tænker sig om? Og når først det er skrevet i en digital kladde, så kan man jo ikke bare sådan lige tage det i sig igen for… [forkortet af redaktionen]


%d bloggers like this: