Nørd eller gigantironisk?

Som ikke-jurist kan jeg ikke helt finde ud af, om der er tale om et så superhøjt meta-ironisk gigant-grineren morskabsniveau, at selv jeg på det nærmeste ikke kan følge med – eller om der rent faktisk bare er tale om en meget juridisk-nørdet kommentar, når en kollega i det alt for trange køkken siger: “det kræver vist lidt mere selv-justits det her”.

Jeg er meget bange for, at det er sidstnævnte…


Posted

in

by

Comments

7 responses to “Nørd eller gigantironisk?”

 1. Maltesen avatar

  Det lyder lidt som en indforstået vits på arbejdet 😉

 2. Ricco avatar

  Hvorfor er det, at hver gang jeg læser den overskrift, så læser jeg “gigtironisk”?

 3. René avatar

  @Maltesen: Vil det sige nørdet eller gigant-ironisk? Eller med andre ord: Ubevidst eller bevidst?

  @Ricco: Fordi du er læsesvag og ganske intellektuelt udfordret, måske?

 4. Ricco avatar

  Ah… derfor. Og jeg som troede du havde gang i noget med subliminær påvirkning af dine læsere din læser.

 5. René avatar

  Nej nej. Jeg har såmænd bare en ret skidt læsende læser…

 6. Maltesen avatar

  Helt klart nørdet 😉

 7. René avatar

  Jeg tænkte det nok… 🙂