Categories
In Danish

Nørd eller gigantironisk?

Som ikke-jurist kan jeg ikke helt finde ud af, om der er tale om et så superhøjt meta-ironisk gigant-grineren morskabsniveau, at selv jeg på det nærmeste ikke kan følge med – eller om der rent faktisk bare er tale om en meget juridisk-nørdet kommentar, når en kollega i det alt for trange køkken siger: “det kræver vist lidt mere selv-justits det her”.

Jeg er meget bange for, at det er sidstnævnte…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

7 replies on “Nørd eller gigantironisk?”

@Maltesen: Vil det sige nørdet eller gigant-ironisk? Eller med andre ord: Ubevidst eller bevidst?

@Ricco: Fordi du er læsesvag og ganske intellektuelt udfordret, måske?

Comments are closed.