Good Faith Supplies

Hermed en lille opdatering på fremgangen for Miriam Migdalia Riveras lille købmandsforretning, Good Faith Supplies, i Danlí, Honduras.

Som tidligere skrevet, så har jeg (gennem Kiva) lånt hende $300,00 for at få gang i forretningen. Indtil videre har hun tilbagebetalt $52,50 og har stadig et års tid at løbe på. Det ser helt fint ud.

Den interesserede kan vælge at læse eller høre (eller … uhhohhh … multitaske og gøre begge dele på én gang) et interview med den ene af Kiva-stifterne hos NextBillion.net. Hvis du er mere interesseret end den gennemsnitlige interesserede (det vil fakkertalt sige MEGET interesseret), kan du eksempelvis også læse om Kiva hos CNN, Daily Kos og World Changing og granske den ganske fine mikrofinansieringsblog, microcapital. Så kan man vist heller ikke være mere interesseret!

Hvis du i stedet har lyst til at være kritisk over for projektet (og det er der af gode grunde en del, der er), så kan du styrke selvtilliden ved at kigge forbi Rob Katz’ artikel “Microfinance and IT: Glass Half Full or Glass Half Empty?“, hvor han fyrer kanonen af mod både mikrofinanciering og ICT. Personligt synes jeg selvfølgelig, at han skyder langt forbi…

Scroll to Top