In Danish

Nostalgi-scoop på Roskilde

Endelig er rygterne fra Gaffa blevet bekræftet af festivalledelsen på Roskilde Festival. Morrissey kommer igen til Roskilde, men om han tager Bob Dylan med er stadig uvist. Noget tyder dog på, at jeg burde købe en billet og begynde at bygge stemningen op til en ugelang rus indhyllet i mudder.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: