In Danish

Husk det nu!

Hvis du er blevet syg og derfor ikke skal bruge din Depeche Mode-billet, så skal jeg nok hente den hos dig og sørge for at den ikke går til spilde. Bare lige en lille service-reminder.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Så må du lige stille dig om i køen 🙂

 2. Hehe. Det er der jo nok noget om. Jeg har også på fornemmelsen, at alle, der ligger inde med en billet, personligt kender mindst 20, der gerne vil overtage … for mange penge. Desuden skal der vist et åbent skudsår til for at holde de fleste væk.

  Hmmmm. Det giver mig en idé… 😉

 3. Jeg kan afsløre at det var en super koncert som dog ikke nåede højderne fra Depeche Modes sidste besøg i Parken… MENææh bestemt en godkendt præstation af de (halv)gamle drenge 🙂

 4. Jeg valgte forsvarsmekanismeløsningen lørdag nat på diverse drukbuler og spurgte alle, der absolut ikke kunne snakke om andet end Depeche Mode-koncerten, om ikke det var en ret rutinepræget præstation, for det havde jeg hørt fra mange andre. Så kunne de jo kun bekræfte for ikke at virke som Depeche Mode-novicer.

  Så min helt personlige vox pop endte med, at det var en ret rutinepræget koncert. Det vælger jeg at tro på. Mest for min egen skyld.

 5. Nå, jamen så må jeg sige at jeg er dybt uenig. koncerten var by far badre end sidste gang. der var måske ikke så meget publikumskontakt, men kvalitet og playlist var til skyerne. Så Rock on DM, og shame on you, som ikke kø’ede op foran Fona de kolde dage i november (har det virkelig været koldt så længe?)

 6. Jeg køede såmænd blot op i cyberspace, hvor der har været ganske tempereret i flere år. Desværre stod jeg i den bageste sektion rundt om hjørnet (helt ovre ved skrivemaskinerne), så der var ingen billetter til mig.

  Synd for jer, at koncerten var så dårlig (sagde han og rettede lidt på skyklapperne…)

Comments are closed.

%d bloggers like this: