Tag nu tyren ved Afrikas Horn!

·

·

The Food and Agriculture Organization of the United Nations mangler igen penge og mad til undgå en endnu større humanitær katastrofe end den, der allerede er opstået på Afrikas Horn og i nogle af de omkringliggende lande. De opfordrer til hurtig handling på grund af tørken, men vi andre har jo tegninger at tænke på i øjeblikket, så der går jo nok et halvt års tid eller sådan noget. Omkring 11 millioner mennesker i Østafrika er ramt af tørken – heriblandt ca. 1.200.000 børn under 5 år. Er vi igen ligeglade? Det tror jeg nok vi er. Skam os.

Nu vi er ved det, kan du jo lige så godt smutte en tur forbi Hovedbiblioteket og se deres og WFPs fotoudstilling fra Norduganda. Udstillingen åbner i morgen og kan ses til den 25. marts. Så kom ikke med den evindelige “jeg kan ikke den dag”.

Baggrund: En hungersnøds cyklus Hvorfor fødevarehjælp er kontroversielt