In Danish

Få mig et liv

Jeg sidder på min arbejdsplads en fredag aften … og er ikke på arbejde. Og der er ikke alkohol indblandet. Generelt meget trist. Men Erlings computer er til gengæld snart tip-top 🙂

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Hvad skulle du dog også lave derhjemme?????? 🙂

  2. Hey! Så er det godt. Jeg kunne da både … øhhh …

Comments are closed.

%d bloggers like this: