Categories
In Danish

Juhuuu, spam

Spam er kommet for at blive. Sikkert. Men i hvert fald har en Steven Frank i efterhånden snart et år tegnet sig frem til en mening med emnerne i spam-mails. Når du skal af med frustrationerne over stigende mængder spam bør du derfor gå til hans side, Spamusement, som har den meget sigende undertitel “Poorly-drawn cartoons inspired by actual spam subject lines!”. Her kan man finde klassikere som “Better late than never“, “Become deb free” og “An iPod is waiting for you…“. Ganske underholdende.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.