Freepaq nede

·

·

Min database var nede i går, og som det oftest har været tilfældet, går det nemt og smertefrit i glemmebogen hos min udbyder. Jeg er ret sikker på, at de betingelser, jeg godkendte for efterhånden et par år siden, indeholdt noget med, at der blev lavet backup af databaser hver dag. Da min hjemmeside igen var opppe at køre her til morgen, var min blog ellers lige pludselig tilbage ved indlægget fra d. 24. november. Det betyder langt fra, at deres backup er så gammelt, men det var i hvert fald senest fra tirsdag d. 28. december klokken 22:00, hvor jeg skrev det første indlæg efter d. 19. november. Som et plaster på såret var jeg dog så heldig, at Google havde cached min side i går aftes, hvor det hele var med. Her bliver jeg så forvirret Databasen var nede hele dagen i går. I går aftes kunne Google gemme siden, som den skulle se ud. Her til morgen var databasen rullet ca. en uge tilbage. Måske det hele først gik virkelig galt i nat? Måske Google lyver? Måske noget tredje? Lige meget hvad der er skyld i miseren, så er det i hert fald irriterende, men det får mig nu alligevel ikke til at tage backups selv hver dag. Det er indholdet nu engang for ligegyldigt til. Nå ja, og så er jeg doven.


%d bloggers like this: