Fodboldkonflikt

Jeg har ikke helt haft tid til at sætte mig ind i fodboldkonflikten, som af indlysende årsager ellers er spændende for en fodboldtosset sociolog med interesser på venstre side af det politiske spektrum. Men nok om det. Forløsningen er kommet. Endelig har en fornuftig blogger sat sig ned og samlet nogle relevante links og sat de rigtige ord på de rigtige meninger. Ikke overraskende er det igen BertramOnline, der har sørget for det. Mere overraskende er det, at det er i JyllandsPosten, man kan finde mange af de vigtigste oplysninger. Som BertramOnline også siger, så er det mindre overraskende, at Berlingeren er på klubbernes side, og bare vil have spillerne til at makke ret. Politiken forsøger at holde sig neutral, med interviews med begge fløje.

2 thoughts on “Fodboldkonflikt”

  1. Det er vel åbenlyst, at spillerne skal have ordnede arbejdsforhold og i fremtiden skal være med, når retningslinjerne for overenskomsten forhandles. Men det irritere mig at der ikke er gang i forhandlingerne og opfordre derfor alle til at skrive under på http://spilbold.jubii.dk/

  2. Jeg har slet ikke lyst til at skrive under på noget som helst – det tror jeg ikke, at vi vinder noget ved. Tvært imod vil jeg hellere skrive under på, at Dan Anton Johansen og Per Nielsen skal sendes til Mongoliet og plukke svampe (fra sportenkort):

    Per Nielsen og Dan Anton Johansen træner igen med hos Brøndby, og de to spillere vil stille op i tordagens UEFA Cup-kamp.

    Brøndby skriver på sin hjemmeside tirsdag, at de to var med ved eftermiddagens træning, og at de også spiller i torsdagens opgør mod FK Ventspils – ’til stor glæde for trænerteamet’.

    Om det vækker lige så stor glæde hos Spillerforeningen er nok tvivlsomt, men det er en temmelig interessant udvikling i den spegede sag.”

Comments are closed.

Scroll to Top