Categories
In Danish

Leg godt = LEGO

Spiegel Online har en firmaetymologi over de største firmaer i verden. Som dansker bør man fx vide, at LEGO er en sammentrækning af “Leg godt”. Hvad de færreste nok ved, er, at Canon er en af-religiøsisering (huh?) af ordet for den buddhistiske barmhjertighedsgudinde, Kwanon. Burde man være ligeglad? Ja. Er det alligevel lidt sjovt? Ja.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.