Categories
In Danish

Skønlitteraturen fordærver dig

Netop som jeg i går sad og kedede mig allermest med mit speciale og tænkte på skønlitteraturens meget mere indbydende karakter, stødte jeg ind i Emma Gads formaninger (henvendt til kvinder):

Man skal aldrig hengive sig med for stor Iver til Romanlæsning; thi denne bliver ellers en Last. En god Roman er naturligvis ikke at kaste Vrag paa, men hvor kan Kvinder haabe at opnaa Ligeberettigelse med Manden, naar hendes aandelige Liv kun er helliget en enkelt Gren af Literaturen (fra “Man skal aldrig…” s. 49, 1886)

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.