Categories
In Danish

Det kan da ikke lade sig gøre

Hvilken kendt leder er du? personality tests by similarminds.com

Efter opfordring på BBCs nørdenyheder, har jeg deltagt i endnu en test. Denne gang skulle jeg finde ud af, hvilken kendt leder, jeg minder mest om. Jeg håbede lidt på at blive Mahatma Gandhi eller eventuelt Kofi Annan, men i stedet blev jeg en kvinde! Når der er 45 spørgsmål, kunne de da godt have inkluderet et kønsspørgsmål. Men ok, jeg kan da godt leve med det. Moder Teresa gjorde da mange gode ting, men jeg er hverken kvinde eller katolik. Men wauw, hvor er jeg god. Lad de fattige komme til mig.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.