Categories
In Danish

Rød front

Regner Schummi med nogensinde at lade være med at vinde igen? 11 sejre ud af 12 mulige er altså sindssygt. Han er en legende. Lige som hans hold er det. 50 x Formel 1 Grand Prix uden en eneste mekanisk fejl på Schummis bil. Det burde være umuligt. De må være dopede. Lige som Kongen af Touren. Armstrong er også en levende legende – det er bare surt, at cykelsporten er så utroværdig. Han har fortjent en masse respekt, lige meget om han er den “bedst dopede” eller hvordan det så end hænger sammen. Meget få mennesker (hvis nogen) ville være i stand til at præstere det, han gør, lige meget hvor meget doping der måtte være tale om.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.