Categories
In Danish

Ventetiden værd

Uden at have sendt min e-mail til Told & Skat er de, i følge deres ikke helt uefne hjemmeside, pr. 28/06/04 kommet frem til følgende: Overskydende skat m.v. kr. 2.304 indsættes på Deres konto i pengeinstitut, registreringsnr. xxxx, kontonr. xxxxxxxxx. Kontooplysninger er indberettet fra banken. Beløbet er til disposition den 14.7.2004. Det er sådan vi vil have det. Nu er jeg ved at arrangere ferie ved Malaga, nærmere bestemt, Fuengirola. Verden er god ved mig i disse dage 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.