Kultur, modernitet og medier

Så er der sat endnu et flueben ud for et af de ti essays, der skal skrives i løbet af skoleåret. Denne gang er essayet i “Culture, Modernity, Media” blevet afleveret, og jeg valgte at skrive om “Intellectuals as Global Practitioners”, hvilket viste sig at være ret spændende uden dog at sprænge den velkendte imponerethedsskala. Nu er der kun tre essays og et speciale tilbage før jeg kan skrive “MA Historical Social Enquiry” på visitkortet. Hvis alt går en kende over forventning kan det måske endda blive til “MA (Merit) Historical Social Enquiry”. Det kunne da være supar-kewl, men jeg slår koldt vand i blodet og går ængsteligt de tre næste essays i møde. De ser ud til at blive de tre hidtil sværeste (to gange postmodernistisk bavl og en historisk metode-dims), så forventningerne til gode resultater er ret lave. Men hey, nogle byer bliver bygget på én dag … gør de ikke?

Scroll to Top