Godt vejr nydes bedst

… i en biograf. Lene og jeg ville nyde det gode vejr i dag og gik derfor en tur. Vi endte ved en biograf, som vi ikke tidligere kendte eksistensen af. En biograf er jo til for at blive prøvet, så vi (ok, det var måske nok mest mig) valgte at se Starsky & Hutch, som forventeligt viste sig at være et rigtig godt grin. Lige så forventet var det, at Snoop Dogg var den jeg grinede mest af. På vejen ud blev vi enige om, at vi efterhånden er ved at være pinligt bagud med at se film, så vi fortsatte direkte til billetlugen for denne gang at få billetter til Gothika. Jeg var faktisk ret overrasket over, hvor god den var. Lene fløj rundt i stolen og skreg da også under en del af filmen, så den havde sin effekt. Som sædvanlig var jeg selv ufattelig dårlig til at leve mig ind i en film og blive forskrækket når man skulle, men jeg synes nu, at filmen var rigtig god. Jeg vil endda gerne opfordre andre til at se filmen, på trods af min tidligere skepsis. Efter filmene kom vi forbi Belle Vue Stadium, som vistnok er et af de større greyhound-stadions i England. Jeg finder det dog en tand mere interessant, at det også er hjemmebane for Belle Vue Aces, som er et af Englands bedste speedwayhold. Der skulle til at starte en match (mod Wolverhampton – med blandt andet Sam Ermolenko og Micael Max) da vi kom forbi, men da vi var klædt på til at gå tur i godt vejr seks timer tidligere, og ikke til stilstand, småregn og kulde, valgte vi klogeligt at gå hjem. Det ville også være synd at sige, at Lene interesserer sig for det, så jeg må nok hellere vente og spørge om ikke min far vil med, når han og mor kommer sidst i maj. Den dag de ankommer, kører The Aces, med Jason Crump og Kenneth Bjerre i spidsen, mod Nicki Pedersen og Ulrich Østergårds Eastbourne Eagles. Det eneste, der kan holde os væk, må vist være prisen på £13. Det synes jeg er pebret for at se lidt speedway.

2 thoughts on “Godt vejr nydes bedst”

  1. Hehe. Du har sagt, hvad du behøver sige om Gothika.

    Mht. Starsky & Hutch, så er den simpelthen så gennemført, at der er humor nok i den bare ved at more sig over deres hår, tøj, biler osv. At den så oven i købet generelt er utrolig sjov og har en meget tilbagelænet Snoop Dogg med, sætter sådan set bare filmen i relief. En must see!

  2. Glæder mig også til at UGC får taget sig sammen og viser Starsky & Hutch. Tror ligeledes at jeg får den vildeste griner på af Dogg. Har ingen kommentarer til Goothika 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top