Den hvide skorpion slog til

Det må have været en overraskelse for mange, at “Den hvide skorpion” – “Agenten”, der er koldere end en kobras blod, var blandt de elleve udnævnte til gårsdagens dyst. Ikke desto mindre kvitterede han med to kasser (ikke overraskende et hovedstød og en inderside) og et oplæg til Sheva, hvor han nok også selv kunne have scoret. Efter 3-1 sejren over Parma er Milan nu 10 point foran Roma, der spiller romerderby mod lazio i aften, og 11 point foran Juventus som på overbevisende måde klarede 0-0 ude mod mægtige Udinese. Grunden til, at Pippo Inzaghi ikke var førstevalg i går, er nok, at han skulle spares til tirsdagens kamp i Champions League mod Deportivo, men kan Ancelotti se bort fra en mand, der scorer to og lægger op til et mål mod femtepladsen i Serie A? Ancelotti har sagt, at Inzaghi starter inde, og Shevchenkos plads er der vist ingen, der kan røre ved, så det ser ud til at Tomasson får lov til at sidde sammen med Laursen på bænken. Laursen ryger nok til Lazio til sommer sammen med Roque Junior. Jaap Stam kommer så den anden vej. En af verdens bedste kommer ind – en god og en latterligt dårlig spiller ryger ud. Sådan skal det være. Desuden ser det ud til at Davids kommer tilbage til Milan, hvilket nok skal ses som et tegn på, at Redondo er på vej væk. En af verdens bedste ind – verdens tidligere bedste ud. Godkendt. Deres lønninger er nok ca. lige absurde, og jeg tror, at Davids er en bedre spiller end Redondo i øjeblikket. Michael Schumacher vandt efter planen morgenens Grand Prix fra Sepang, så han er på vej mod endnu et mesterskab. Det kan man ikke just sige om Räikkönen, som også denne gang udgik – måske jeg burde pille ham af mit hold. Dagens store vinder var dog Jenson Button, som for første gang kom på skamlen – ikke noget der sker hver dag for en BAR-kører. Det kan de godt lide herovre (altså … øhhhh … at han kom på skamlen). Om et par timer vil jeg trave mod Armitage Centre, hvor den som altid står på en omgang five-a-side søndag eftermiddag. Hvis de andre havde interesseret sig bare en lille smule for italiensk fodbold ville jeg kalde mig selv “The White Scorpion” i dag, men det fatter de nok ikke. Heller ikke hvis jeg forsøger mig med at fortælle om Danmarks store håb, Jon Dahl Tomasson. “John who?”. Verdammte Englischmänner. Min stil er ellers meget lig hans: jeg har ingen teknik, brænder oplagte chancer, og ligner et muldyr på afveje, men jeg scorer hver gang, jeg er på banen (det er nu heller ikke så svært i five-a-side, men stadig…). Tomasson – freddo come il sangue di un cobra.

Scroll to Top