Categories
In Danish

Supar-kewl

Absolutely ace. Phenomenal. Koncerten var helt i top. Hvordan man kan nedsable sådan en omgang fatter jeg ikke. Indrømmet, der er ikke så meget tryk på alle numrene, men det er sådan set heller ikke at forvente, når man går til en koncert med Air. Jeg havde heller ikke forventet at de ville opildne publikum til at stå og klappe i takt til nummeret i Lars Lilholt-stil; og det gjorde de da heldigvis heller ikke. Koncerten var lige nøjagtig som den skulle være, når man har at gøre med to franskmænd på +30, der har gjort alt for at opbygge et image som ikke-rockstjerner. Deres yderst franske engelsk var også lige i øjet, og ikke noget man burde have noget imod (som en af anmelderne havde). **** Nu vil jeg ind og lulle mig selv i søvn til efterveerne af “Surfing on a Rocket”. Godnat.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.