Categories
In Danish

Den sidste samurai er nu død og borte

Den sidste side af “Den sidste samurai” er nu vendt, og bogen gik hen og blev rigtig god, lige som jeg havde regnet med. Jeg bliver dog nok nødt til at lade skønlitteratur være skønlitteratur igen nu, for jeg har en artikel, der skal skrives, inden det nye semester starter om en uge. Det var sjovt så længe det varede. Nu vil jeg fejre færdiggørelsen ved at tage på Le Musée d’Art ancien sammen med Jakob.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.