Categories
In Danish

Danish Translation

Lene gjorde mig i sidste uge opmærksom på en artikel på Politikens webside, som jeg synes skal deles med andre. Det er vist første gang, jeg har set nogen mening med regeringens udtalelser om, at eksperter ikke nødvendigvis er klogere end andre.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.