Categories
In Danish

Dovenskab

I dag ville vi have været i Leuven, men på grund af regnen (og almindelig ugidelighed) blev det ikke til noget. I stedet fik jeg læst lidt videre i Helen DeWitt: “Den sidste samurai”, som efter et par hundrede sider er begyndt at fange. Der skal stadig noget til at overbevise mig om, at det er en RIGTIG god bog, men jeg tror faktisk på, at det kommer. I aften står den på hyggespisning sammen med resten af beboerne i Lenes hus (dvs. de syv, der bor her, plus undertegnede klistermærke). Vi skal ud på en mexicansk (jeg nægter at skrive det med ks) restaurant, hvor man for 22 Euro kan spise og drikke alt det man vil i fire stive timer. Det bliver hårdt. Vi har lige været i det lokale supermarked for at købe cola, juice og vand til i morgen (regn ikke med opdateringer af bloggen der).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.