Dovenskab

I dag ville vi have været i Leuven, men på grund af regnen (og almindelig ugidelighed) blev det ikke til noget. I stedet fik jeg læst lidt videre i Helen DeWitt: “Den sidste samurai”, som efter et par hundrede sider er begyndt at fange. Der skal stadig noget til at overbevise mig om, at det er en RIGTIG god bog, men jeg tror faktisk på, at det kommer. I aften står den på hyggespisning sammen med resten af beboerne i Lenes hus (dvs. de syv, der bor her, plus undertegnede klistermærke). Vi skal ud på en mexicansk (jeg nægter at skrive det med ks) restaurant, hvor man for 22 Euro kan spise og drikke alt det man vil i fire stive timer. Det bliver hårdt. Vi har lige været i det lokale supermarked for at købe cola, juice og vand til i morgen (regn ikke med opdateringer af bloggen der).

Scroll to Top