Categories
In Danish

Fredagsbar og derefter … ingen druk

Vi var i fredagsbar i dag, og efter at have været på italiensk restaurant skulle vi videre til fest. Det kom vi dog aldrig. Vi begik den store fejltagelse at falde i søvn før vi skulle videre. Så bliver man ekstra træt, at du ved det. Før fredagsbaren hentede jeg Lene på hendes arbejde, hvorfra vi gik rundt og kiggede lidt på byen. Vi var blandt andet henne for at se et stykke af den gamle bymur. Det var temmeligt spændende, og muren var faktisk også rimelig gammel at se på.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.