Categories
In Danish

Dänemark über alles

Det er godt at være hjemme. Efter en 13 timer lang rejse fra det fjerne nordvestengland er jeg nu hjemme i familiens skød. Eller, det vil nærmere sige, at familiens mindste er i mit skød. Jeg har allerede læst pixibøger nok til at kunne få en hel børnehave til at falde i søvn selv om der er kagemand og sodavand til alle. Men vigtigst af alt har jeg allerede fået både deller, varm leverpostej, sylte, sild (alt sammen på rugbrød), snaps og julebryg. Desuden er det blevet til en enkelt pebernød og et par vanillekranse. I like. I morgen står den på kaffe og rundere i Skrågade med alle drengene (øhhh, og pigerne – sorry) og derefter til lufthavnen for at hente Lene. Damn, jeg glæder mig. Julen har efterhånden sneget sig ind på mig, og jeg nyder det.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Dänemark über alles”

Comments are closed.