Categories
In Danish

Kedsomhed

Jeg keder mig. Ikke fordi jeg ikke har noget at lave – tværtimod. Jeg keder mig fordi det er en kedelig bog, jeg sidder og læser. Jeg skal forberede et oplæg til mandag om bogen “Child Labour in Britain, 1750-1870”. Bogen er desværre skrevet af min underviser, Peter Kirby, hvilket af gode grunde betyder, at han godt kan høre, hvis jeg ikke er ordentlig forberedt. Men den er så KEDELIG!!! Jeg bliver nok nødt til at opbygge lidt entusiasme inden mandag. Gaaaab. Hvem gider da også skrive en bog om børnearbejde i det attende og nittende århundrede? (Godt han ikke kan læse dansk … eller kan han?)

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Kedsomhed”

😀 God pointe, Jakob.

Og ja, David, den er kedeligt skrevet for det er en engelsk, akademisk, historisk tekst om et super-kedeligt emne.

Jeg er forresten kommet til kapitel 3 nu. Vidste I, at der i 1851 var 641 10-14 årige drenge, der arbejdede som fiskere?

Comments are closed.