Manchester City 6 – 2 Bolton

Som om jeg ikke havde brugt nok af de penge banken vil låne mig, valgte jeg at tage ud til City of Manchester Stadium i dag. Jeg havde ingen billet til at komme ind at se kampen, men jeg ville egentlig bare gerne uden for døren, og der er vel ingen bedre måde at være uden for den på, end ved at se på menneskemængder uden for et stort stadion. City of Manchester Stadium er kun et par år gammelt og er derfor utroligt flot. Der er plads til 48.000 mennesker, og der er udsolgt hver gang der er hjemmekamp. Man skal faktisk have sæsonkort for at få billet. Ikke desto mindre må jeg have set meget søgende og forvirret ud, for der kom en venlig mand hen og spurgte mig om jeg ville købe en billet. Det ville jeg da godt nu da det var til overpris (nå ja ja, det er vel bold). To minutter senere sad jeg inde på stadion med dårlig samvittighed over, at jeg havde brændt £30 (normalpris £24) af på noget så ligegyldigt som en fodboldkamp. To timer senere var jeg faktisk meget mere tilfreds. Efter at ALLE på det fyldte stadion havde sunget for fuld skrald gennem hele kampen og jeg havde set 8 mål, hvoraf de 6 var til City, var penge egentlig den ligegyldige ting. Citys fans er lige efter min smag. Fordi det ikke altid går specielt godt for dem, har de lavet nogle meget sarkastiske sange. Når det går godt synger de altid: We are not, we’re not really here We are not, we’re not really here Just like the fans of the invisible man We’re not really here. Når det over en sæson går rigtig dårligt, men de i en enkelt kamp er på nippet til at vinde, er det i stedet for den normale “you’re shit and you know you are”: We’re shit and and we’re beating you We’re shit and and we’re beating you We’re shit and and we’re beating you We’re shit and and we’re beating you En anden god historie om City-fans’ eminente humor er fra en super-kedelig 0-0 kamp mod Sheffield United i 1997. Sheffield Uniteds fans begyndte at synge “We hate Wednesday, we hate Wednesday” om deres lokalrivaler, Sheffield Wednesday, fordi kampen ikke kunne inspirere dem til at gøre andet end bare at hade Wednesday som altid. Som respons gav Citys fans sig til at synge “We hate Saturdays, we hate Saturdays” fordi de var ved at være trætte af Manchester Citys elendige præstationer, ikke mindst 0-0 kampen foran dem, som de havde betalt i dyre domme for at se. Gid jeg havde råd til at tage derind igen!

Scroll to Top