Categories
In Danish

Kill Bill

Jeg var i dag i biografen for at se Kill Bill vol. 1, som er Quentin Tarantinos fjerde film. For dem der er i tvivl kan jeg sige at hans tre foregående film var tre andre mesterværker: Reservoir Dogs, Pulp Fiction og Jackie Brown. Han har desuden haft sine geniale hænder på andre af historiens allerbedste film: From Dusk Till Dawn, Desperado, Natural Born Killers og Four Rooms (The Man From Hollywood). Som altid bringer Tarantino dødstallet op på numre, som vi, der ikke bor i Guds Eget Land og derfor ikke må bære våben, ikke forstår. I en af scenerne dræber Uma Thurman på egen hånd omkring et par hundrede mennesker, der alle er trænede kampeksperter … men hun har også en rigtig rigtig stor kniv. Plottet er næsten ikke tilstedeværende, hvilket sådan set bare gør filmen bedre. Der er kun én handling, og det er Umas gengældsridt mod dem der vil hende ondt. I sidste ende vil hun meget gerne dræbe en mand ved navn Bill (ikke overraskende), men det må vi vente til vol.2, som udkommer i februar, med at finde ud af om hun gør.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.