Categories
In Danish

Stadig i den Europæiske hovedstad

Der er måske et par stykker derude, der tænker: “Han skulle da tilbage til Manchester i dag”. Det skulle jeg, ja, men det gad jeg ikke. Jeg tager først derop på torsdag, og håber på at nå at hente min nøgle inden kontoret lukker. Jeg har endnu ikke fået nøglen til huset, og jeg er først i Liverpool omkring klokken 15:30 – universitetets boligkontor, hvor jeg skal hente nøglen, lukker klokken 17:00. Presset? “Ja” lyder svaret. Milan vandt i weekenden med Martin Lauersen på banen hele kampen. Hvad siger I så?

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.