Categories
In Danish

Bruxelles by day

Saa er jeg i Bruxelles igen. Lene er paa arbejde, lige som de andre danskere fra hendes hus, saa jeg har huset og resten af Bruxelles for mig selv (saadan ca.). Efter fire dage i Manchester er jeg ved at have et billede af, hvad det er for et sted, jeg har valgt at bruge det naeste aar af mit liv paa. Det er en by med masser af studerende og billige araberkiosker, hvor de saelger aviser til en trejedel af den egentlige pris! The Observer koster normalt 55 pence, men udvalgte steder koster den kun 20 p. Hvorfor? Ingen anelse, men jeg gider altsaa heller ikke klage over det. Jeg har, som de fleste af jer sikkert ved, lejet mig et hus i Levenshulme, som efter sigende er et gudsforladt sted lidt for langt fra centrum og lidt for langt fra uni. Perfekt! Ro, plads og egen VASKEMASKINE, hvad mere kan en mand midt i tyverne forlange? De to bedste alternativer var at bo taet paa centrum med en vicevaert, der var mere ulaekker end Boerge Roev paa en daarlig dag lige op til byens mest traffikerede jernbane, eller i et socialt boligbyggeri der ikke har vaeret vedligeholdt siden Thatcher i starten af firserne satte en stopper for pengestroemmen til saadanne ulidelige menneskers boliger. Well … jeg vil se paa lidt Bruxelliansk beton. Hav det.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.