Categories
In Danish

Så er det eksamenstid

Så er datoen for min eksamen offentliggjort. Tirsdag d. 19/8 klokken 9:00-10:10 skal jeg svede endnu mere end normalt. Vores censor bliver Søren Kristiansen. Det er faktisk meget sjovt, for vores vejleder har utallige gange sagt: “Jeres censor bliver i hvert fald ikke Søren Kristiansen”. Hvorom alting er, så kan det selvfølgelig være fuldstændigt ligegyldigt, og vi skal nok kravle derfra med en karakter over det minimale.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.