Categories
In Danish

Få den varme væk

Pyyyyyyh hvor er der varmt!!!!!!!!!! Jeg har tømmermænd efter gårsdagens fejring af projektaflevering. Der er 59 grader i skyggen, og en tand varmere på mit værelse, hvor jeg med al kraft forsøger at sove det hele væk. Shelton, Svenden, Stjernen, Slangen, Den Fede og Firkanten kommer snart for at skrive vedtægter til Team JD og drikke vodka. Jeg tror jeg dør.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.