Browserfjolleri

Det er lang tid siden, jeg er faldet over noget sjovt meme-agtigt, som jeg havde lyst til at skrive om her. Ok, det er i det hele taget lang tid siden, jeg har skrevet noget her, men lad nu det ligge. Ingen har tabt noget på det, selv om jeg fantastisk godt gad, at det var anderledes. Jeg savner at blogge.

Nå, men Søren Hugger Møller har skrevet et blogindlæg kaldet “Browserfjolleri“. Deri gennemgår han de sites der dukker op i browseren, når han skriver hvert enkelt af alfabetets bogstaver. Og det synes jeg er sjovt, for jeg har flere af dem siddende på rygraden. Jeg bruger det aktivt som genvejstaster.

Min liste

AAmazon.com: Jeg har købt det meste af alt hvad jeg ejer på Amazon, så det er absolut ingen overraskelse. Når levering er gratis og kun tager to dage, er der ingen grund til at gå ud i verden for blot at betale mere.

BBestBuy: Jeg besøger åbenbart ikke så mange sider, der starter med b. BestBuy er en elektronikbiks (verdens største, vistnok), som jeg har købt noget i et par gange, men ikke online. Så jeg har velsagtens kun et par gange besøgt sitet for at se efter, om de havde det produkt, jeg ledte efter, og for at tjekke åbningstider.

CCoursera: Jeg følger i øjeblikket 2 kurser (Computing for Data Analysis og Social Network Analysis) på absolut fabelagtige, verdensrevolutionerende Coursera og jeg er helt forgabt. Jeg var også lidt fortabt, så jeg droppede Mathematical Biostatistics Boot Camp. Tre kurser plus arbejde plus et hav af gæster var for meget. Og så var det svært. Men Coursera rox! Yeah!

DDR Sporten – Dongbold: Jeg bruger ikke DR.dk til ret meget, men dongbold er stadig en af de bedste livescore-services i verden.

EEmail – Advice Digital: email.advicedigital.dk har været åben i min browser det meste af de sidste 5 år. Sådan er det ikke længere, men mon ikke adressen overlever lidt endnu under e… Evil Twin, som jeg har brygget sammen på det seneste, er vist eneste nuværende contender.

FFacebook: Mon ikke den er tæt på universel…

GGuardian Football: Min hovedkilde til engelske fodboldnyheder. Bruger også deres rigtige nyhedsektion, men fodboldsektionen blev tjekket mange gange dagligt under sommerens transfervindue. Undskyld.

HHipmunk: Jeg har ledt en del efter flypriser siden vi flyttede fra Danmark. Mest for at få folk til at besøge os. Hipmunk er ikke bare en af de bedste prissammenligningsværktøjer derude, det er også en af verdens sejeste datavisualiseringer. Fan.

IInspira: FN’s jobportal. Alt tyder på at det bliver en tilbagevendende destination de næste par måneder.

JJUCY Rentals: Lyder sjovere end det er… Selskabet hvor vi lejede bil til vores ferie på den amerikanske vestkyst i sommer.

KKOA Campgrounds: Sommerferierelateret. Så vidt jeg husker, boede vi ikke på en eneste af deres pladser, men jeg besøger ikke så tit de to k-konkurrenter, Kommunikationsforum og Klout, så måske den får lov til at leve lidt endnu.

LLinkedIn: Jeg bruger faktisk ikke deres grupper så meget som jeg gerne ville, så jeg bruger det egentlig ikke specielt aktivt. Men da jeg lige har været jobsøgende, har jeg været forbi en del gange de sidste par måneder.

Mm.rcn.dk: Min e-mail.

NNetflix: Jeg ser en del film og serier via Netflix, så det er en af de mere sikre.

OOpen Source Factory: Et projekt jeg rodede med på et tidspunkt, men som aldrig blev til noget. Har ikke leget med det længe, men nærmeste konkurrenter, Oxfam og Obrigado er ikke ligefrem sider, jeg tit kommer forbi heller.

PGoogle Plus: Jeg bruger Google+ ret meget. Og jeg ville ønske at andre gjorde det også. Klassens dygtigste.

QQuora: Heller ikke her er jeg nødvendigvis mest faste bruger, men jeg kommer forbi nogle gange om måneden. Suverænt sej tjeneste, som jeg glemmer at bidrage til.

Rrcn.dk: Lidt navlepilleri skal der jo til.

Sshevy.dk: Har kun lige overtaget s-shortcuttet fra min webbank, fordi jeg har skrevet dette indlæg over flere omgange. Plejede at være sikker. Bliver det forhåbentlig igen.

TTwitter: Selv om jeg oftest bruger klienter, kommer jeg tilpas tit forbi browserversionen, som efterhånden kan det samme som klienterne.

UUNDP: Selv om jeg kun nåede at være frivillig konsulent i UNDP i en måneds tid, er deres nye site så tilpas fint, at jeg kommer tilbage en gang i mellem for at læse nyheder.

VVerizon Wireless: Min mobiludbyder. Dyrt, men godt. Men ikke de store funktionaliteter på websitet, så jeg kommer der egentlig ikke så tit.

WWooThemes: Nogle af de bedste WordPress-temaer i verden. Har brugt dem til en del projekter efterhånden.

Xxkcd

YYelp: Er sammen med Google+ Places og Foursquare en del af min portefølje af restaurant-anmeldelsessites.

Z – Amazon.com: Se A.

Scroll to Top