Categories
In Danish

Jeg savner koncerter

En koncert med The Bloody Beetroots – Death Crew 77 a la denne i Grande Halle de la Villette i Paris, ville være ok. Sluk lyset, på med de bedste hørebøffer og smid den så op i fuldskærmsmode. Ahhh.

Her har de kun marrabenta. Ham her er en af de allerbedste.

Med andre ord er det allerbedste hernede virkelig nederen.

Arrrhhh, ok. Som jeg før har skrevet (læs blandt andet “Dama do Bling” og “Azagaia vs. Mohamed Bachir“) har de noget ganske habilt hiphop. Især er Azagaia sej. Han sviner nemlig også den korrupte regering til – fordi de er korrupte. Han er vistnok ikke i fængsel i øjeblikket, selv om han lige har været endnu en tur forbi. Men vær venlig at se det her om (musisk) censorship. Den har jeg vist ikke tidligere delt.

 

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.