Categories
In Danish

Skifter mening som vestenvinden

Jeg har lige læst en ganske nobel nyhed hos Børsen om venstrefløjens/fagbevægelsens kamp for efterlønnen. Og at det ser godt ud i meningsmålingerne. Artiklen hedder “Thorning sender blå blok til tælling” og handler om at fagbevægelsen sender blå blok til tælling og at Thorning skal takke dem for det. Men diskrepansen mellem overskrift og indhold er ikke det sjove. Det er (som så ofte før) en af kommentatorerne, der spidder glashuset på sømmet lige i bulls eye:

Ja lad os da få hende den inkompetente til magten så skal der nok ske ting og sager og alle dem der stemte på thorning og hendes parti vil sku vågne med en sur smag i munden og ingen penge på kontoen!! men lad os da tage hendes politik og få flere indvandrer og skide på de gamle og sundhedsvæsnet, og mere støtte til de studerende griner glimrende politik

Hun er en idiot som skifter mening om hendes politik som vestenvinden gud hvor er hun bare et fjols at se på

Den Store Lyriker, lunaemma, som er forfatter til ovenstående stykke velskrevne og enormt kompetente prosa, har skrappe holdninger (og enormt dystre forventninger). Og det gode er, at lunaemmas meninger ikke – som Thornings – er lige som vestenvinden. For den ved man sgu sku aldrig hvor kommer fra.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.