Categories
In Danish

Esben og heksen

Jeg har i dag gennemlyttet debutalbummet “Violet Cries” af Esben & The Witch, som udkommer om en uges tid. Det er virkelig godt (og virkelig goth).

Den 16. februar spiller de på Loppen, og jeg synes helt sikkert, at du skal tage af sted. Det er mørkt, intimt og virkelig smukt. Og dermed perfekt til Loppen. Skynd dig at nyde deres koncert før de skal spille større steder (måske allerede Roskilde i år?).

Hvis du har lyst til at høre mere, kan du streame deres album fra Independent indtil det udkommer og hente tre remixes på deres website.

Do it. Do it now.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.